Even voorstellen

Fit en vitaal blijven is vandaag de dag een enorme uitdaging. We leven in een obesogene omgeving en een jachtige maatschappij. Hoezeer we ons ook bewust zijn van de nadelige effecten hiervan, gaat het soms niet altijd zoals we graag zouden willen. We bewegen minder en krijgen minder energie. Hierdoor liggen overgewicht en welvaartsziekten op de loer. Vaak ligt de oorzaak hiervan in een inactieve leefstijl en/of verkeerd voedingspatroon.

Mijn naam is Wilma Huisman en ben gecertificeerd Powerwalk en Mind-Walk trainer. Naast mijn trainingen werk ik als voeding en vitaliteitscoach in mijn praktijk in IJsselmuiden.

Voel je vrij om een kijkje te nemen op mijn website praktijkhormoonbalans.nl voor meer informatie

in mijn werkzaamheden.

Vanuit mijn praktijk hoor ik vaak dat mensen de sportschool niet leuk en hardlopen te blessuregevoelig of te heftig vinden. Zelf wandel ik graag in de buitenlucht. De ideale mix van wandelen in de buitenlucht, met meer fysieke intensiteit bracht me bij Powerwalking! De mix van wandelen in de natuur en thuiskomen bij jezelf bracht me bij Mind-Walk. Wil jij ook trainen in de buitenlucht, meer energie krijgen, trainen in je vetverbrandingszone of ben je juist op zoek naar meer rust en kalmte over je lichaam? Dan is Powerwalk en/of Mindwalk precies wat je zoekt. Ik neem je graag mee naar buiten om (weer) in beweging te komen en vitaal te worden maar vooral ook dat sporten leuk kan zijn.

Als voeding- en vitaliteitscoach kan ik jou een totaalpakket van sport in combinatie met voeding aanbieden. Hiervoor kan het online programma “Fit en vitaal” gecombineerd worden met Powerwalk of Mindwalk. Dit effectieve programma richt zich op alle facetten van leefstijl. Van voeding tot mindset en stressreductie. Kortom “vitaliteit”!